Do tego „wazonu” wykorzystałam dodatki z hurtowni florystycznej: perełki i złotą siatkę. Pistoletem z gorącym klejem przylepiłam perełki do błyszczącej siatki, a później siatkę do słoika.
W takim nietypowym kształcie słoika wszystko wygląda ładnie. Na zdjęciu składniki do zimowego pysznego dreslingu Agnieszki Maciąg. Link do przepisu po kliknięciu na zdjęcie:
A to moje inspiracje ze świątecznym wazonem z roślinami z mojego ogrodu machonią i berberysem:) Pasuje do wszystkiego i nie wygląda tandetnie – zobaczcie !
Słoik ozdobiony ładnie błyszczy w świetle świecy
A tu słoik tylko ze srebrną wstążką
Nie wyrzucam też ładnych butelek.
Butelka po anyżówce – prezent od koleżanki po jej powrocie z Grecji.
W mojej firmie szykuje się konkurs świąteczny:
Na zdjęciu kasyczna zastawa f-my Karolina ze sklepu www.polszklo.com.pl
2 komentarze
Dorota von Cologne
3 grudnia 2016 o godzinie 20:06Elegancko wyszło! Ja też mam słabość do wszelkich słoików i buteleczek… Ostatnii czasy zaczęłam zbierać po mięsnej galarecie, bo mam względem nich poważne zamiary na czas lata…
Luknę zaraz na Fejsa, co to za konkurs.
Uściski kochana!
Alicja K w krainie..
4 grudnia 2016 o godzinie 11:54Rozumiem słoiki -choć mój M mawia,że to bzik:), ale nie znam pojemników po mięsnej galarecie. To chyba coś typowego dla Niemiec? Bardzo dziękuję, pozdrawiam już prawie świątecznie 🙂